Senioridræt

Mini tennis

Mini tennis starter op onsdag den 3. november 2021 kl. 09:30 i Stestrup Fritidsgård.

Kontakt Lissi på tlf. 24 25 26 75 for yderligere information.

Velkommen til senior idræt i Bukkerup Gymnastikforening

Vi starter mandag den 4. oktober 2021 kl. 9.00 i klubhuset ved Stestrup Fritidsgård, Stestrupvej 41, 4360 Kr. Eskilstrup
Alle er velkommen uanset alder...

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Jytte og Togo på telefon 4640 8617.

Seniorer har brug for at motionere, og mange får slet ikke rørt sig nok i det daglige, og det kan gå ud over helbredet.

Vi starter formiddagen med fælles opvarmning samt en sang og efterfølgende fortsættes med forskellige idræts aktiviteter.

Du har mulighed for at spille kort, badminton, billard og dart eller gøre gymnastik!

Du kan også bare være med på det sociale niveau.

Vi spiser en ostemad og drikker kaffe midt på formiddagen. Du betaler kun når du er tilstede. Vi afholder sæson afslutning, hvor vi spiser lidt mad.

Tag din ven eller nabo med i bilen og får en hyggelig mandag formiddag hele vinteren

Det vigtigste er at man får rørt sig, og vi sætter pris på det sociale samvær.